Nemzeti Sportközpontok

Aláírták a gödöllői uszoda építési szerződését

A gödöllői uszoda építésének első ütemében (600 fős lelátó, 50 méteres versenymedence, 6×10 méteres tanmedence, öltözők, wellness-részleg, kiszolgáló egységek) épülnek. A beruházást a 2016 decemberében kiírt közbeszerzési eljárás nyertese, a Grabarics Építőipari Kft. valósíthatja meg.

A szerződést a cég képviseletében Karacs László ügyvezető (balra), a Nemzeti Sportközpontok nevében pedig Kovács Norbert főigazgató (jobbra) írta alá. Az eseményre a gödöllői Rézgombos Inkubátorházban került sor 2017. június 27-én, ahol  részt vett  az uszoda tervezője, Jánosi János szadai építész és Vécsey László, a gödöllői központú választókerület országgyűlési képviselője.

A beruházás végrehajtásának következő fázisa az engedélyezési eljárás lesz, ennek lezárultával pedig elkezdődhet az alapozás a Szent István Egyetem egykori kertészetének helyén. A gödöllői uszoda második üteme, az egyetemi utánpótlás nevelés sportszakmai programjával összhangban, egy 10×25 méteres bemelegítő medence és a vízilabda-csapatok öltözőinek kialakítását jelenti.

 

Forrás:  http://www.godolloi-hirek.hu