Nemzeti Sportközpontok

Egy nap alatt megtelt az új Puskás Ferenc Stadion

Hatalmas sikert aratott az interneten a Több mint stadion videó. 24 óra alatt majdnem 90 ezren látták az új Puskás Ferenc Stadiont bemutató kisfilmet.

Egy napja ismerhette meg az ország az új Puskás Ferenc Stadion látványterveit. A csütörtök délelőtti sajtótájékoztatóval egy időben a Nemzeti Sportközpontok az interneten is nyilvánosságra hozta az új létesítmény terveit bemutató videót. A Több mint stadion kisfilmet 24 óra alatt majdnem 90 ezren látták, vagyis többen, mint ahányan a labdarúgó-mérkőzések (68 ezer), vagy a nagykoncertek (80 ezer) idején beférnek majd a stadionba.

“Egy nap alatt megtelt az új Puskás Ferenc Stadion. Története során először, de biztos vagyok benne, hogy nem utoljára” – értékelte az elmúlt egy nap eseményeit Vígh László.

“Az eddigi munkánk során is azt éreztük, hogy az egész ország figyel erre a beruházásra, ahogy az tegnap is elhangzott, a Puskás Ferenc Stadion ügye nemzeti ügy. A következő években is úgy dolgozunk majd, hogy megfeleljünk ezeknek az elvárásoknak” – tette hozzá a Nemzeti Sportközpontok vezetője.

Mostantól a puskasstadion.hu oldal is elérhető, ahol napi rendszerességgel találnak majd friss híreket a szurkolók és az újságírók. Már olvasható rajta a Skardelli György vezető tervezővel készült interjú, aki óriási megtiszteltetésnek nevezte, hogy ő készíthette el az új stadion terveit. A puskasstadion.hu a beruházás kezdeti időszakában az építtető Nemzeti Sportközpontok honlapjának részeként működik, később természetesen saját arculatot kap.