Nemzeti Sportközpontok

Elindult a tuskecsarnok.hu

Már elérhető a Tüskecsarnok hivatalos internetes oldala. A látogatók minden fontos információt megtalálhatnak Budapest új multifunkcionális csarnokáról. 

Két nappal a hivatalos átadó előtt elindult a Tüskecsarnok hivatalos internetes oldala. A látogatók mindent megtudhatnak a különleges létesítmény két évtizedes történetéről, felszereltségéről és szolgáltatásairól. A szórakozni vágyók válogathatnak a Tüskecsarnok rendezvényei közül, a szabadidős sportolók megismerhetik a létesítmény sportcentrumát, a sport- és kulturális események szervezői pedig hasznos információkat kapnak arról, hogy miért érdemes a Tüskecsarnokot választaniuk.

Budapest új sportfellegvárának építése még a 90-es évek elején kezdődött, aztán több mint tizenöt évre félbeszakadt, az építmény pedig hosszú ideig a főváros egyik szégyenfoltja volt. A kormány 2012-ben döntött a létesítmény befejezéséről, és az elmúlt bő két év tervezési, valamint kivitelezési munkái után mostanra elkészült a 4000 fős multifunkcionális nagycsarnok, a szabadidős sportolókat váró sportcentrum és a kétszintes mélygarázs. A hivatalos átadó november 27-én lesz, a sportkomplexum első tömegrendezvénye a november 29-i All-Star Kelet-Nyugat kosárlabda-gála.