Nemzeti Sportközpontok

Judo Központ – Cegléd

Vissza

Jól megközelíthető, nyugodt környezetben, a küzdősportok mellett többféle sportolási lehetőség várja a mozgásra és kikapcsolódásra vágyókat az új Ceglédi Judo Központban.

Bemutatkozás

A Közép-Magyarországi Judo Központ új csarnoképülete a ceglédi Malomtó széli sporttelepen épült fel, és az első hazai “igazi” judós komplexum. Az új épület kiszolgálja a város és a régió versenysportra, felkészülésre – elsősorban judóra – vonatkozó igényeit. Az épület összesen négy (3+1) küzdőteret (600+100 nm tatami felülettel), ehhez csatlakozó 300 fős nézőteret, konditermet, wellness részleget, öltözőket, valamint három használati módban működtethető előcsarnokot foglal magában.

A modern épület életteret biztosít sportnak és kultúrának is. A fejlesztési ötletek a használói igények alapján kerülnek megvalósításra. A várakozó szülők is aktívabban is tölthetik idejüket. A csarnok kényelmesen tágas előtere beszélgetésekre, tévézésre, és sportág specifikus könyvek olvasására nyújt lehetőséget. A Kisterem ideális a kisebb csoportos edzésekre, foglalkozásokra (játékra, nyelvtanulásra, gyermeknek rajzolásra és egyéb kulturált elfoglaltságra, valamint kiállításokra). A sporttelep belső hangulata biztosítja a motivált, sportolási, felkészülési feltételeket.

A ceglédi judo sport már több mint 40 éves múltra tekinthet vissza. A CVSE Judo Szakosztálya 1976-ban alakult, 1980-tól kapcsolódik be az országos versenyrendszerbe. Szakmailag megalapozott versenyzőképzés 1990-től folyik, ma már három edzővel.  Az elmúlt évtizedekben több mint 100 magyar bajnoki címet nyertek versenyzőik. Saját nevelésű sportolóik kiemelkedő nemzetközi eredményekre képesek.

Ungvári Miklós a 2012-es Londoni Olimpián súlycsoportjában (66 kg) ezüstérmet szerzett.

 

 

Kapcsolat

Nemzeti Sportközpontok

Cím: 2700 Cegléd Malomtó Szél 35.

Recepció telefon: + 36-20-368-9125

Létesítményvezető: Budai Mihály

Mobil: + 36 30 458 99 89

E-mail: mbudai@mnsk.hu

 

Megközelítés

Gépjármű: a 4-es főútról a ceglédi Öregszőlők lehajtónál a Külső Kátai úton, vagy a ceglédi körforgalomból lehajtva a felüljáró utáni körforgalomból az első kijáratnál a bevásárló központ felé megközelíthető az épület.

Vonat: a Nyugati pályaudvarról induló vonattal a menetidő nagyjából 1 óra. Vonatról leszállva kb. 15 perc séta.

Nyitva tartás

Nyitva tartás

Hétfő:            06:00 – 22:00
Kedd:             06:00 – 22:00
Szerda:          06:00 – 22:00
Csütörtök:    06:00 – 22:00
Péntek:         06:00 – 22:00
Szombat:             Zárva
Vasárnap:            Zárva

Szolgáltatásaink

  • Küzdősportok gyakorlásának lehetősége
  • Fitnesz, jóga és egyéb rekreációs edzések, mozgásformák megismerésének lehetősége
  • Konditermet bárki igénybe veheti alkalmi jeggyel vagy bérlettel
  • A wellness kedvelőit várja szauna, jakuzzi és merülő kád.
  • Edzőtáboroknak ideális helyszínt biztosítunk

Teljes árlistánk ide kattintva érhető el.

Rendezvények

A létesítményben vállaljuk sportcélú vagy céges rendezvények, kiállítások, előadások lebonyolítását.